ICAO code: LHPR | IATA code: QGY | SITA: QGYAPXH | AFTN: LHPRZPZX

Szolgáltatások

Utas kiszolgálás
Gyorsaság, diszkréció, kényelem: az üzleti élet résztvevői számára ezek elengedhetetlenül fontos követelmények, ezért a Győr-Pér Repülőtér fokozott figyelmet fordít a különleges igények, elvárások maradéktalan kiszolgálására. Vezeték nélküli internetkapcsolattal ellátott, kényelmes váróterem áll az utazók rendelkezésére. A csomagok biztonságáról és épségéről tapasztalt kiszolgáló személyzet gondoskodik.
Áru kiszolgálás
„Just in time” – Számos iparágban egyre fontosabb, hogy egy adott alkatrész, alkotóelem pontos időben érkezzen a megfelelő helyre. Ennek megvalósításában jelentős szerepet játszik az egyedülállóan gyors, pontos és biztonságos légi szállítás. A Győr-Pér Repülőtér ehhez nyújt optimális megoldást, mivel a kiépített infrastruktúra és a hatékony földi kiszolgálás segítségével az áru szinte időveszteség nélkül kerül a repülőgépre vagy teherautóra.
Üzemanyag szolgálat
Az üzemanyag nélkülözhetetlen a repüléshez, ezért az év minden napján készen állunk a légi járművek feltöltésére. Jelenleg JET A1 (teljes kapacitás: 56.000 liter) és AVGAS 100 LL (teljes kapacitás: 15.000 liter) tankolására van lehetőség. Két tartályautónk gyors és rugalmas kiszolgálást tesz lehetővé. Az üzemanyag mellett AeroShell W100 és AeroShell W15W50 motorolajok állnak rendelkezésre a dugattyús motorokhoz.
Jégtelenítés
Zord téli időjárási viszonyok között a repülőgép felületeire hó és jégréteg rakódhat le, amely veszélyezteti a repülés biztonságát. Hatékony megoldást kínál a problémára Vestergard Elephant Sigma típusú speciális jégtelenítő járművünk, amely egyaránt alkalmas De-icing és Anti-icing folyadék alkalmazására is. Szolgáltatásunk lehetővé teszi a zavartalan járatkiszolgálást télen is.
Catering
Fedélzeti ellátás céljából étel és ital rendelésére van lehetőség - előzetes egyeztetést követően. A sztenderd húsos és vegetáriánus szendvicseken túl exkluzív tálalású canape, gyümölcs és desszert tálak is választhatóak. A gondos szervezésnek köszönhetően mindig friss, minőségi catering kerül a légi jármű fedélzetére.
PDF letöltés Cikk nyomtatása E-mail